Wednesday, January 18, 2012

Me crafty? Maybe...


So I am not one to brag BUT let me tell you, I worked hard for this pillow and I can't wait to put it in our new home (one day). Here are a few pictures to show off. Now I am not saying that I'm talented or anything like that but for me this is good. Heres to hoping that this crafty streak will continue...fingers crossed!

7 comments:

  1. LOOOOOOVE the pillow. Its inspiration...now i want to go make a pillow. LOVE the pillow you gave me. It is proudly sitting in our living room.

    ReplyDelete
  2. I blog-stalked my way onto your blog! YAHOO--can you make me a pillow since my creating abilities are slightly limited?

    ReplyDelete
  3. You guys are too nice! And Natalie I'm glad you found me :) anything you want made you come talk to me..ha.

    ReplyDelete
  4. Your blog is a visual feast for the eyes. Am absolutely in awe of your talent.
    I wish I had the skill to do such a cool pillow :)

    xx

    ReplyDelete
  5. ถ้าหากคุณกำลังมองหารถเช่าที่มีคุณภาพดี แล้วก็ราคาไม่แพง บริษัทรถยนต์เช่า อีวัวคาร์ของพวกเรา พร้อมให้บริการรถยนต์ที่มีคุณภาพ และก็ตามมาตรฐานในด้านประสิทธิภาพและก็ความปลอดภัย ซึ่งการบริการรถเช่าราคาไม่แพงของอีวัวคาร์ มีรถเช่าที่คุณสามารถ เลือกได้ตามLife Style ความชื่นชอบสำหรับการเดินทาง หรือตามสมควรสำหรับในการใช้งาน โดยพวกเรามีรุ่นรถเช่าราคาไม่แพงที่มีนานาประการ แล้วก็สามารถเลือกแบบการบริการได้อีกไม่ว่าจะเป็น รถเช่าราคาไม่แพงแบบขับเอง หรือรถเช่าราคาไม่แพงแบบพร้อมผู้ขับ ซึ่งการบริการรถเช่าราคาไม่แพงของอีวัวคาร์นั้น ลูกค้าสามารถเชื่อมั่นได้ว่า รถยนต์ทุกคันที่ได้รับ จะผ่านการตรวจที่ได้รับมาตรฐาน รวมทั้งอีกทั้งการดูแลตลอดการเช่าใช้งาน
    เช่ารถ
    เช่ารถกรุงเทพ
    เช่ารถราคาถูก
    เช่ารถรายเดือน
    เช่ารถขับเอง

    ReplyDelete

OUR FRIENDS :)

OUR STORY